Choď na obsah Choď na menu
 


Monica Ayos - La Turca

dátum narodenia:
jún 1972

miesto narodenia:
Mar del Plata

  Obrazek                                     
     Filmografia

    * Programa de humor de Mario Zapag (1999)
    * Chabonas (2000)
    * Franco Buenaventura, el profe (2002)
    * Costumbres Argentinas (2003)
    * De pé a pá (2003)
    * Los Felipe (2004 - 2006)
    * Amor en Custodia (2005)
    * Sos mi vida (2006)
   
    * " Historias de Café" 2002
    * " Mujeres asesinas" 2007
    * " Tiempo Final" 2005
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

super

(hmm, 6. 3. 2009 14:17)

si super

p....

(stanka, 30. 12. 2008 20:39)

preco tam neni obrazok bola si vo filme sos mi vida
dobra

vfgvghtzhjgmhzth

(vnhbhvhnhjdnjchjf bv144141, 13. 10. 2008 20:01)

je to blbe je tam obrazok ale neukaze sa