Choď na obsah Choď na menu
 


Claudia Fontan - Mercedes

miesto narodenia:
Argentína

stav:
vydatá

ObrazekFilmografia
"Sos mi vida" (2006 Argentina)  .... Mercedes
"Vientos de agua" (2005 Argentina-Španělsko)  .... Cecilia
"Mujeres asesinas"  (2005 Argentina)  .... Marta Odera's Friend
"Amor en custodia" (2005 Argentina)  .... Gabriela Almanzi
"Roldán, Los" (2004 Argentina)
"Día en el paraíso, Un" (2003 Argentina) .... Pelusa
"Son amores" (2002 Argentina)  .... Carmen
"Hijo de la novia, El" (2001 Argentina) .... Sandra
"22, el loco" (2001 Argentina)  .... Karina
"Buenos vecinos" (1999 Argentina) .... Maite
"Margaritas" (1999 Argentina)
"Infómanas" (1998 Argentina)
"Gasoleros" (1998 Argentina)  .... Marina
"Sol de otoño" (1996 Argentina)
"Como pan caliente" (1996 Argentina)
"Peor es nada" (1989 Argentina)
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

cooo

(stanka, 30. 12. 2008 20:37)

kolko mas rokov vyzeras na 38 podla mna