Choď na obsah Choď na menu
 


Carlos Belloso  - Quique
                                                   
dátum narodenia:
5. apríl 1963

miesto narodenia:
Argentína
 Obrazek                                                  
    Filmografia
    * Sos mi vida - 2006
    * Las aventuras del doctor Miniatura - 2006
    * Mujeres asesinas - 2005, 2007
    * Ambiciones - 2005
    * Botines - 2005
    * Los Simuladores - 2003
    * Tumberos - 2002
    * Culpables - 2001
    * Campeones - 1999-2000
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

KIKE,EEKKIIKKF SHK

(M.R, 9. 12. 2010 18:53)

SI DOBRY HEREC ALE NIEKEDY AZ DOST TRAPNY.ALA TPPATRI K TVOJEJ ULOHE V SKVELEJ TELENOVELE SOS MI VIDA