Choď na obsah Choď na menu
 


Alejandro Awada

celé meno:
Fabián Alejandro Awada
 
dátum narodenia:
7. december 1961

miesto:
San Martín, Gran Buenos Aires, Argentina
 Obrazek
    Filmografia
    * Mujeres de nadie - (2007)
    * Sos mi vida (2006)
    * Hombres de Honor (2005)
    * Sin crédito (2005)
    * Los Simuladores (2002, 2003)
    * Sol Negro (2003)
    * Tres padres solteros (2003)
    * Zafando, por ahora (2003)
    * Anillo de humo (2002)
    * Relaciones carnales (2002)
    * Código negro (2001)
    * Tiempo final (2000)
    * Buenos vecinos (1999)
    * Dracula (1999)
    * Verdad Consecuencia (1996)
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

hmm

(hheheh, 6. 3. 2009 14:20)

no to je necoo

milujem ta

(Alexandra, 31. 3. 2008 12:36)

si krastny a mam ta rada a vlastne ako sa mas