Choď na obsah Choď na menu
 


Carla Peterson - Constanza

dátum narodenia:
6. apríl 1974

miesto narodenia:
Argentína

Obrazek Filmografia
    * Dance Party - 1992
    * Princesa - 1993
    * Quereme - 1993
    * Aprender a volar - 1994
    * Montaña Rusa - 1994, 1995
    * La nena - 1996
    * Naranja y media - 1997
    * Te quiero, te quiero - 1998
    * Verano del 98 - 1998
    * EnAmorArte - 2001
    * Son amores - 2002, 2003
    * La niñera - 2004
    * Pensionados - 2004
    * Amarte así - 2005
    * Sos mi vida - 2006
    * Lalola - 2007
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

vcbcvbvc

(vbfvbvcb, 16. 7. 2009 16:28)

stichni ty si mumija ta Carla Peterson je nej Herecka hlavne v Lalole

cccccccccccccccc

(stanka, 30. 12. 2008 20:44)

cau ako ta tam vlastne prezyvali uz neviem ale moja sesternica ta zboznuje

čaw

(kam, 4. 6. 2008 14:42)

ahoj mumija