Choď na obsah Choď na menu
 


Marcelo Mazzarello - Miguel

dátum narodenia:
13. 02. 1965

miesto narodenia:
Buenos Aires, Argentína

ObrazekFilmografia
• «Sos Mi Vida» - 2006, Argentina

• «Hombres de Honor» - 2005, Argentina

• «Buenos Vecinos» - 1999, Argentina

• «Muñeca Brava» - 1998, Argentina

• «Naranja y Media» - 1997, Argentina
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

SoS Mi ViDa

(HoNeY, 5. 4. 2010 19:09)

súúhlasíím s EwulQa654 divoky anjel (muňeca brava) zbožnujéém tie telenoveli a aj kachorru som mala rada ked chodila tam hra tiez natalia oreiro ale facundo tam uz nehra

sos mi vida

(Lydus174, 13. 12. 2009 19:35)

Bola to velmi super telenovela:DDD ale najviac sa mi pacilo ako hrali Natalia Oreiro a Facundo Arana. Mam vas rada posielam KISS:DDD cawko

SOS MI VIDA

(EwulQa654, 13. 12. 2009 19:31)

Bola to super telenovela iba skoda ze uz nechodi ale teraz chodi divoky anjel a tam hra tiez natalia facundo a hra tam aj marcelo
supeeeeeeeeer telenovela